Thomas Villum Jakobsen den 25-09-2017
    Dagens Gildbrobillede

Leif Gaard Bjarning den 19-09-2017
    Kære forældre

Eleverne på Gildbroskolen skal i løbet af efteråret 2017 gennemføre konflikthåndteringsforløbet, Schools for Peace, som skolens lærere og pædagoger har været på kursus i. Forløbet bliver primært gennemført fra 2.-10. klasse, og i mindre omfang i 0.-1. klasse.

Bag forløbet står the Non-Violence-Project, som har mere end 20 års erfaring med at uddanne børn og unge i konflikthåndtering, selvværd og ikke-voldsstrategier. Læs mere på http://nonviolencedenmark.com

Formålet med forløbet er, at styrke elevernes evne til at løse konflikter på egen hånd, øge deres selvværd og hjælpe dem til at tage ansvar for deres egen og fællesskabets trivsel.

Eleverne vil blandt andet få indsigt i:
    • Hvad selvværd er, og hvorfor det er vigtigt at udvikle
    • Hvad konflikter er, hvorfor de opstår, og hvordan de eskalerer
    • Strategier til at håndtere konflikter konstruktivt samt forståelse for, hvornår og hvordan disse kan anvendes.
    Vi håber, at du som forælder vil opleve den positive effekt af forløbet, og at du vil støtte op om arbejdet hen imod en konflikthåndterende skolekultur på Gildbroskolen.

Leif G. Bjarning
    skoleleder
    Gitte Freytag den 04-09-2017
    Meebook - vejledning i hvordan man logger ind som forældre.