OBS. ForældreIntra Classic lukker

Fra skolestart 2016 starter udfasningen af ForældreIntra Classic. Classic erstattes af det nye ForældreIntra. Når dette er gennemført, vil forældre kun have adgang til det nye ForældreIntra. Det medfører visse ændringer i administratioen af ForældreIntra, idet ikke alle funktioner fra det gamle system videreføres i det nye ForældreIntra.

Klik på linket nedenfor for nærmere beskrivelse af ændringer og konsekvenser af udfasning af ForældreIntra Classic.
  • Anna Helene Holmbæck den 23-08-2016
    Åbningsarrangement på Kulturskolen

Ishøj Kulturskole slår dørene op til en ny sæson med masser af kreativitet, musik og dans. Hør nærmere og få en musikalsk smagsprøve på husets aktiviteter til et velkomstarrangement for elever og forældre den 21. september kl. 17

Ishøj Kulturskoles leder Poul Rosenbaum byder velkommen til den nye sæson, hvor der bliver mulighed for spørgsmål og samtale om undervisningen samt information om kommende arrangementer på Kulturskolen. Desuden vil man kunne opleve to af Kulturskolens mange sammenspilhold – Strygerteamet og Harblonika.

I denne sæson er der undervisning i mange forskellige fag, instrumenter og sammenspil, billedfag og dans og bevægelse. Der er stadigvæk enkelte ledige pladser at kunne tilmelde sig.

Deltagerbetalingen ligger blandt de laveste i landet, og der kan efter særlige forhold tilbydes friplads. Instrumenter kan lånes gratis, og sammenspil er tillige gratis, hvis man i forvejen er tilmeldt et instrumentfag eller sangundervisning.

Der er gratis adgang til dette arrangement.

For yderligere information se www.ishojkulturskole.dk

Poul Rosenbaum,
    Kulturskoleleder
    Gitte Freytag den 22-08-2016
    Opfordring
    Vi vil gerne opfordre til at skolebøgerne bindes ind med klar plast,
    så kan bogbindet blive siddende lige så længe, det kan holde og med tiden vil flere bøger være bundet ind. Det har også den fordel at eleverne kan se hvilken bog, det er.
    Der er labels i alle bøgerne til at skrive navn i, så der kan holdes styr på hvis der er hvis.
    Gitte Freytag den 10-06-2016
    Følg linket og se:
    - hvilke bøger biblioteket har
    - hvilke bøger du har hjemme

Linket ligger fremover i elevintra under undervisning -> lærernes links.
    Du skal bruge dit uni-log til at logge på.
  • 29-08-2016
  • 30-08-2016