Sådan får du hjælp til din ForældreIntra app

Nyhed billede
Sådan kommer du i gang med appen
Appen hedder ForældreIntra og ligger parat til download både i App Store og i Google Play.
Første gang du starter appen, vælger du dine børns skoler.
For hver skole du vælger, skal du indtaste dit ForældreIntra-brugernavn og password til den valgte skole.
Læs mere ved at følge linket.
    Leif Gaard Bjarning den 17-04-2016
    Kære forældre og elever på Gildbroskolen

Vi oplever pt. et problem med løbehjul, skateboard og rullesko
    Det er derfor blevet vedtaget i skolens LokalMed at:
    • Det er ikke tilladt for eleverne at køre på løbehjul, skateboard og rulleskøjter i skoletiden på skolen. Løbehjul, skateboard og rulleskøjter skal låses inde i depot, så længe eleven er i skole.

• Eleverne kan køre på løbehjul og skateboard i SFO-tiden med fuldt udstyr på – dvs. hjelm, knæbeskyttere og evt. håndledsbeskyttere (ved skateboard og rulleskøjter).

• Det er kun tilladt at køre på rullesko udendørs, men man skal have hjelm på fra 0.-3. klasse.

• Det er forbudt for eleverne at køre på cykel på skolen i skoletiden, medmindre der er cyklistprøve el.lign.

Leif G. Bjarning
    skoleleder

Laila Sevgi Carter Herrera den 12-04-2016
    2.b samt 4. årgang optrådte i går i Cirkus Baldoni.
    Det var en fantastisk oplevelse for både børn og voksne.
    Her er et billede fra deres afslutningsnummer.
    Leif Gaard Bjarning den 06-04-2016
    Kære forældre og elever

Så er det meste af den nye ledelse "på plads". smiley

Der var ansættelsessamtaler tirsdag den 29. marts til viceskolelederstillingen og et enigt udvalg pegede på Thomas Villum Jacobsen. Thomas arbejder pt. på Hedelyskolen i Greve som afdelingsleder for specialklasserækken og udskolingen (almen), hvilket han har gjort siden 2012. Før sin tid som afdelingsleder har han været lærer på samme skole fra 1997, efter bestået lærereksamen.
    Thomas starter den 1. maj.yes

Der har også være ansættelsessamtaler tirsdag den 15. marts til afdelingsleder for specialafdelingen. Her pegede et enigt ansættelsesudvalg på Lykke Sørensen. Lykke har været lærer på Gildbroskolen de seneste 10 år i såvel specialafdeling som almenafdeling. Hun har været AKT- og SSP lærer gennem flere år, er fagligt dygtig og har tidligere været konstitueret afdelingsleder på skolen.
    Lykke starter den 20. april.yes

Jeg ser rigtig meget frem til samarbejdet med de to nye ledere om fortsat at udvikle Gildbroskolen i den positive retning, som allerede er sat.

Der bliver ansat ny SFO leder til opstart den 1. juni.

Leif G. Bjarning
    skoleleder