Elevmæglere

Nyhed billede
Så blev de første elevmæglere på Gildbroskolen uddannet.
De er i fuld gang i pauserne, hvor de går rundt og hjælper yngre elever med at løse konflikter - samtidig sidder de klar til at hjælpe i lokale E10 kl.12.00-13.00 hver dag
    Gitte Freytag den 03-03-2015
    Flere forældre oplever problemer med at komme på forældreintra fra mobil eller iPad.

Her er linket til mobilintra:
    Leif Gaard Bjarning den 18-01-2015
    Kære elever og forældre

Vi har været så heldige at få tildelt øknomi fra kommunen til at få bygget nyt køkken i skolekantinen (Multisalen). Det har været et stort ønske i de sidste tre år.
    Arbejdet med at bygge nyt køkken starter mandag den 26. januar (uge 5) og varer i ca. 13 uger.

Der vil i hele byggeperioden blive solgt et begrænset udvalg af mad fra kantinen.
    Som vanligt vil der blive lagt menu ud på intra, og samtidig vil kantinepersonalet gøre alt hvad de kan, for at udbuddet af mad kan dække børnenes behov.

Madsalget vil stadig ske i Multisalen men være flyttet lidt. Børnene skal nok blive guidet af personalet.

Vi forventer/håber, at det nye køkken er klar til brug mandag den 27. april.

Leif G. Bjarning
    skoleleder
    Marianne Jensen den 07-01-2015
    Til info

Skolen starter efter sommerferien onsdag d. 12 august.
  • 29-04-2015
    Skolehjem-samtaler 8.b · 8B