Elevmæglere

Nyhed billede
Så blev de første elevmæglere på Gildbroskolen uddannet.
De er i fuld gang i pauserne, hvor de går rundt og hjælper yngre elever med at løse konflikter - samtidig sidder de klar til at hjælpe i lokale E10 kl.12.00-13.00 hver dag
    Leif Gaard Bjarning den 26-08-2015
    Kære elever og forældre

NYT PÅ GILDBROSKOLEN - GRATIS MORGENMAD TIL ELEVERNE

Fra onsdag den 26. august og resten af skoleåret er det muligt for alle elever på Gildbroskolen at få et gratis morgenmåltid i skolens kantine mellem kl. 7.30 - 7.50.

Vi har indgået et samarbejde med "Fødevarebanken - fra madspild til måltid" i hele dette skoleår, og det giver mulighed for, at vi hver dag kan servere et sundt og nærende måltid til elever, der ikke har fået spist hjemmefra.
    Morgenmaden kan variere fra dag til dag, da det afhænger af, hvad vi får leveret fra "Fødevarebanken". Morgenmaden kan bestå af yoghurt, cornflakes, brød, frugt, grønt m.m. og vil være delvist økologisk.

Jeg håber, I vil tage godt imod det gode tilbud. :-)

PS: Det er stadig muligt at spise morgenmad i SFO for de børn som er tilmeldt der!

Leif G. Bjarning
    skoleleder
    Leif Gaard Bjarning den 02-07-2015
    Kære forældre

Skolebestyrelsen har på deres sidste møde i dette skoleår onsdag den 18. juni 2015 godkendt følgende nye og/eller reviderede principper for skolens drift og organisering:
    • Ordensregler
    • Princip for transport til svømmehal
    • Princip for mobiltlf. og lignende
    • Trafikpolitik
    Principperne kan læses i vedhæftede bilag eller på Gildbroskolens hjemmeside under Skolebestyrelsen - Dokumenter - Principper Skolebetyrelsen.

Med venlig hilsen og rigtig god ferie smiley

Leif G. Bjarning
    skoleleder