woop app

Følg linket og se instruktionsvideo.

Nyhed billede
Woop App er en ny gratis app til iPhone og Android udviklet af Spejderne med støtte fra Nordea-fonden. Ved brug af gps-funktionen i en smartphone, kan man lave forskellige udendørsspil til eleverne, der både giver sved på panden, inspirerer til at komme ud i naturen og giver mulighed for at lave opgaver til mange forskellige fag.
    Gitte Freytag den 03-03-2015
    Flere forældre oplever problemer med at komme på forældreintra fra mobil eller iPad.

Her er linket til mobilintra:
    Leif Gaard Bjarning den 18-02-2015
    Kære forældre og elever

Gildbroskolen har fået mulighed for at være den første skole i Ishøj til at indføre elevmægling på skolen.

Tanken med elevmægling er, at elever fra mellemtrin/udskoling uddannes i konfliktmægling og derefter hjælper mindre elever end dem selv med konflikter i frikvartererne.

Det er ca. 20 af vores nuværende 6. klasses elever, der tilbydes muligheden for uddannelse i elevmægling. Mange af eleverne i 6. kl. har søgt om at blive elevmæglere og de, som har fået tilbuddet, får besked af kontaktlæreren for elevmæglerne.

Via følgende link kan I få mere viden om, hvad elevmægling er/kan være:

I
     nedenstående link kan I se "Gildbroskolens kick off arrangement" for personalet. Det vil også være muligt at høre, hvilke tanker der ligger bag elevmæglingen fra konfliktmægler Jan Andersen, som uddanner eleverne, samt undertegnede.

Elevmæglerne uddannes i uge 11 og starter op mandag den 16. marts med at mægle i frikvartererne.

Leif G. Bjarning
    skoleleder

Leif Gaard Bjarning den 18-01-2015
    Kære elever og forældre

Vi har været så heldige at få tildelt øknomi fra kommunen til at få bygget nyt køkken i skolekantinen (Multisalen). Det har været et stort ønske i de sidste tre år.
    Arbejdet med at bygge nyt køkken starter mandag den 26. januar (uge 5) og varer i ca. 13 uger.

Der vil i hele byggeperioden blive solgt et begrænset udvalg af mad fra kantinen.
    Som vanligt vil der blive lagt menu ud på intra, og samtidig vil kantinepersonalet gøre alt hvad de kan, for at udbuddet af mad kan dække børnenes behov.

Madsalget vil stadig ske i Multisalen men være flyttet lidt. Børnene skal nok blive guidet af personalet.

Vi forventer/håber, at det nye køkken er klar til brug mandag den 27. april.

Leif G. Bjarning
    skoleleder