Gitte Freytag den 28-01-2016
    Link direkte til trivselsundersøgelse:

www.nationaltrivsel.dk

Eleverne skal bruge deres UNI-Login, når de skal besvare trivselsmålingens spørgsmål.
    Det er samme sted I kan bruge jeres UNI-Login for at følge med i undersøgelsen og få de endelige resultater.
    Leif Gaard Bjarning den 22-01-2016
    Kære forældre på Gildroskolen

Vi skal måle elevernes trivsel

Alle folkeskoler skal måle elevernes trivsel én gang om året fra 0.-9 klasse. Vores skole skal gennemføre trivselsmålingen i perioden den 25. januar – 4. marts. Trivselsmålingen er en del af skolens arbejde med at forbedre elevernes trivsel. Trivselsmålingen er anonym.

Elevernes besvarelser giver og en pejling på styrker og svagheder i forhold til elevernes trivsel - både i den enkelte klasse og for hele skolen. Trivselsmålingen giver et godt udgangspunkt for at arbejde videre med trivselsindsatser i den enkelte klasse og for hele skolen.
    Klassens lærere eller pædagoger vil orientere jer forældre om klassens resultater og eventuelle indsatser.

I kan læse mere i vedhæftede bilag.

Leif G. Bjarning
    skoleleder